Om Mig

Læs mere om mig, mine mål og resultater
Jeg startede med at spille golf som 10 årig i Smørum golfklub. Interessen for sporten har altid været der og jeg har hængt på lige siden. Efter 9. klasse tog jeg på et efterskoleophold, hvor jeg blev introduceret for alle aspekter i golfspillet, og jeg blev hurtig glad for alle de processer, der er i gang, når man vil udvikle sig. Samme år som jeg startede på efterskole, vandt jeg prisen ”årets talent” i min hjemmeklub.

Efter endt efterskoleophold tog det fart. Jeg indledte et samarbejde med Andreas Kali og samme sæson blev det til 5 individuelle sejre, mit første vundne DM for hold og jeg fik en plads på det danske landsholds observationstrup.

Det er nu 4 år siden, og i denne periode har jeg haft et tæt samarbejde med de dygtigste eksperter inden for kost- og ernæring samt teknisk og fysisk træning.

Med så godt et team bag mig gør det at jeg kan fokusere, og føle mig tryg, i de “nye omgivelser”, som man føler det hele er som nyudklækket professionel. Det er også helt essentielt at have faste og trygge rammer så jeg kan nå mit mål om at komme til tops blandt de bedst kvindelige golfspillere.

Resultater

Europamester for klubhold, 2019

Danmarksmester i slagspil, 2019

Udtaget til European Nations Cup – Copa Sotogrande, 2019

Anden plads Hoya Open Swedish Golf Tour, 2019